Tevi noteikti interesēs
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Ko nevajadzētu darīt 1. decembrī – dienā, kad Visums piepilda vēlmes, bet ne visas
- Kā es uzglabāju kartupeļus dzīvoklī pat aprīlī, kā no pagraba: tie nesadīgst, nepūst, un neviena bojāta kartupeļa
- Kāpēc sīpolus un burkānus necep kopā: noslēpums, kas atklās jebkura ēdiena garšu
- Skaista, bet mazliet cimperlīga: pieredzējusi dārzniece skaidro, kā kopt “ziemas puķi” ciklamenu, lai tā ziedētu kupli un krāšņi
- Iedzīvotāji tiek aicināti sagatavoties “temperatūras svārstībām” ziemas sākumā: ”Viegli nebūs”







